HVG Logo

Een stevige juridische basis onder uw vastgoed

Financiële tegenwind, verscherpte wet- en regelgeving en de effecten van het nieuwe werken: deze combinatie van factoren heeft gezorgd voor een heel andere dynamiek op de vastgoedmarkt. Onderwerpen als leegstand en waardebepalingen beheersen de agenda. De nieuwe werkelijkheid vraagt meer dan ooit om juridisch creatieve en multidisciplinaire antwoorden.

De juridische vraagstukken waarmee u te maken krijgt, worden er als gevolg van de nieuwe werkelijkheid niet eenvoudiger op. Projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, beheerders, overheden en andere betrokkenen hebben elk hun eigen belang. Daarnaast worden bouwprojecten steeds vaker Europees aanbesteed, is er een verscherpte focus op het milieurecht en zoeken projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers naarstig naar renderende mogelijkheden.

De dynamiek van vastgoed
De belangen die op het spel staan, zijn groot. Alle juridische aspecten, vaak ook grensoverschrijdend, moeten daarom op de juiste wijze worden geformuleerd en vastgelegd. Wij begrijpen de hoofdthema’s aan beide kanten van de tafel. Op grond van onze kennis en ervaring begeleiden onze advocaten en notarissen cliënten naar een succesvolle afronding van hun project of transactie.

Werken vanuit multidisciplinair samengestelde teams
Onze aanpak is multidisciplinair en onze focus industry driven. Wij vinden het essentieel inzicht te hebben in de zakelijke ambities van onze cliënten en de uitdagingen waarvoor zij staan. Dit uitgangspunt is de drijfveer van onze industry gerichte aanpak en de multidisciplinair samengestelde teams van specialisten waarmee wij werken. De combinatie van juridische deskundigheid, kennis van de real estate industry, de samenwerking met EY Tax en onze ondernemende instelling maakt onze dienstverlening onderscheidend.


Contactpersonen:

Sander van Leeuwen
Tel.: +31 88 407 0131

Jan Willem Stouthart
Tel.: +31 88 407 0311