HVG Logo

Een stevige juridische basis onder uw vastgoed

De financiële crisis ligt achter ons. Dat is ook goed merkbaar in de vastgoedmarkt. Er is sprake van een hoog transactievolume en er wordt weer volop (her)ontwikkeld en gerealiseerd. De dynamiek is ook gewijzigd. Transacties moeten vaak snel worden afgewikkeld en vinden – voor wat betreft bestaand vastgoed – meestal ‘as is, where is’ plaats, dus zonder garanties en inclusief alle bekende en onbekende gebreken. Deze nieuwe werkelijkheid vraagt meer dan ooit om juridisch creatieve en multidisciplinaire antwoorden.

Beleggers, projectontwikkelaars, aannemers, eindgebruikers, overheden en andere betrokkenen hebben elk hun eigen belang. De regelgeving (waaronder de publieke- en milieurechtelijke en de fiscale regelgeving) verandert voortdurend en de belangen die op het spel staan, zijn groot. Alle juridische aspecten en risico’s moeten daarom op de juiste wijze in aanmerking worden genomen en beheerst. Wij begrijpen de hoofdthema’s aan beide kanten van de tafel. Op grond van onze kennis en ervaring begeleiden onze advocaten en notarissen cliënten naar een succesvolle afronding van hun project of transactie.

Werken vanuit multidisciplinair samengestelde teams
Onze aanpak is multidisciplinair en onze focus industry driven. Wij vinden het essentieel inzicht te hebben in de zakelijke ambities van onze cliënten en de uitdagingen waarvoor zij staan. Dit uitgangspunt is de drijfveer van onze industry gerichte aanpak en de multidisciplinair samengestelde teams van specialisten waarmee wij werken. De combinatie van juridische deskundigheid, kennis van de Real Estate Industry, de strategische alliantie met EY Tax en onze ondernemende instelling maakt onze dienstverlening onderscheidend.

 


Contactpersonen:

Sander van Leeuwen
Tel.: +31 88 407 0131

Jan Willem Stouthart
Tel.: +31 88 407 0311