HVG Logo

Uw partner in arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Er is meer aan arbeidsrechtelijke kwesties dan op het eerste gezicht lijkt. Of het nu gaat om individueel of collectief ontslag, zaken met betrekking tot de ondernemingsraad, vakbonden, expats, uitzendkrachten, onafhankelijke contractanten, personeelsbewegingen, compliance of herstructureringen: door de juiste keuzes op het juiste moment te maken, voorkomt u dure fouten, kunt u effectief en concurrerend zijn en risico’s beperken.

We denken in oplossingen
Onze ervaren professionals zijn proactief, toegewijd, responsief en flexibel. Ze worden door onze cliënten  geprezen om hun uitgebreide ervaring die specifiek is afgestemd op hun behoeften. We zijn trots op onze reputatie om duidelijke, concrete, praktische en op maat gemaakte oplossingen te bieden met betrekking tot alle aspecten van het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. De combinatie van juridische expertise, branchespecifieke kennis en onze ondernemende spirit onderscheidt ons in de markt.

Altijd bereid die extra stap te zetten
We streven ernaar om zo snel en accuraat mogelijk het beste resultaat voor u te bereiken als uw strategische partner, waarbij we altijd net die extra stap zetten om dit te bereiken. Uw bedrijfsbelangen zijn in dit opzicht leidend. Onze focus ligt op het realiseren van uw doelen, het benutten van kansen en het genereren van waarde door u de hoogste kwaliteit aan te bieden.

We begrijpen uw behoefte om voorop te blijven lopen. Met één van de grootste arbeidsrechtelijk praktijken in Nederland en onderdeel van het EY Law netwerk kunnen we anticiperen op trends, implicaties identificeren en onze observaties vertalen in goed onderbouwde standpunten die uw doelen op een zinvolle en bruikbare manier ondersteunen. Wij zijn thuis in uw markt, dus we begrijpen de uitdagingen en kansen waarmee u wordt geconfronteerd.

 


De HVG Law Labor & Employment praktijk is onlangs opgenomen in de Europese top (Tier 4) van Legal 500.
“Achmea, Unilever and VimpelCom are among recent clients of HVG Law LLP, which has employment lawyers in five Dutch offices. Joost van Ladesteijn heads the practice.”


 

Contactpersoon:

Joost van Ladesteijn
Tel.: +31 88 407 0240