HVG Logo

Waarom en hoe innovatie, kennis en creativiteit te beschermen

Kennis en creativiteit zijn vaak ten koste van grote inspanningen verworven. Het kan gaan om een technische uitvinding, ontwikkelde software, een bepaalde merknaam, het design van een product of een nieuw en uniek concept. De intellectuele eigendomsrechten (IE) die hieraan ten grondslag liggen, zijn veelal van onschatbare waarde voor een onderneming.

Innovatie, kennis en creativiteit dienen dan ook optimaal te worden beschermd. Een juridisch en fiscaal optimale structuur biedt nu en in de toekomst diverse voordelen. Daarnaast zijn goede en praktische licentie-, verkoop- en ontwikkelovereenkomsten op het gebied van IE van essentieel belang.

Haal het maximale uit uw immateriële activa
U wilt uw immateriële activa niet alleen beschermen, maar u wilt er ook in commercieel opzicht optimaal gebruik van kunnen maken. Dan is het noodzakelijk dat u zich goed laat adviseren over alle aspecten van het intellectuele eigendomsrecht. Alleen dan kunt u dit belangrijke bedrijfseconomische middel ten volle benutten. De advocaten en notarissen van HVG Law hebben ruime ervaring met dergelijke vraagstukken.

 


Contactpersoon:

Saskia Vermeer-de Jongh
Tel.: +31 88 407 0103