HVG Logo

Digitale innovatie in de advocatuur

Onder de noemer ‘Legal Tech’, de verzamelnaam voor technologische innovatie in de juridische sector, lanceert HVG Law binnenkort:

Genius. Powered by HVG Law.

Genius is een tool gebaseerd op Artificial Intelligence, die standaard juridische documenten creëert op basis van door de cliënt ingevoerde gegevens.

Voordat de documenten echter worden vrijgegeven, vindt er een review plaats door onze professionals met kennis van uw bedrijf en rechtsgebied. Daarmee bent u verzekerd van een juist document.

In aanvulling op deze service wordt Genius intelligent, herkent hij uitzonderingssituaties, signaleert en biedt u andere relevante contracten aan, indien van toepassing.

De eerste beschikbare documenten zijn: Deed of transfer, Non-disclosure agreement en een License agreement. In de volgende Genius releases zullen meer contracten en andere juridische documenten beschikbaar komen. Uw documenten staan in uw eigen, persoonsgebonden, Genius-omgeving en zijn 24/7 oproepbaar.

N.B.: Deze service wordt alleen aangeboden aan cliënten van HVG Law.

 


Contactpersoon

Wilt u op de hoogte blijven van andere tools en services die HVG Law in de toekomst zal aanbieden op het gebied van ‘Legal Tech’?  Stuur dan een mail naar: Eva Verhoef.