HVG Logo

Verantwoord en duurzaam ondernemerschap

Verantwoord en duurzaam ondernemerschap is inherent aan onze waarden en de wijze waarop we ondernemen. Dit stelt ons in staat om op lange termijn van toegevoegde waarde te zijn voor onze werknemers, cliënten en de maatschappij en het milieu waar we deel van uitmaken. We kanaliseren onze inspanningen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid in de volgende kerngebieden.

Community

Als verantwoordelijke werkgever, moedigen we onze mensen aan om zich in te zetten voor maatschappelijke organisaties omdat onze grootste toegevoegde waarde onze kennis is. Dit doen we onder meer door ons sponsorschap van Pro Bono Connect. Via Pro Bono Connect bieden wij gratis juridisch advies en ondersteuning aan een brede groep maatschappelijke organisaties (NGO’s) die het algemeen belang behartigen op het gebied van mensenrechten.

Environment

Een gezond milieu is belangrijk voor onze mensen en voor onze organisatie. We hebben intern een aantal initiatieven vastgesteld om onze impact op het milieu te verbeteren. Dit heeft geleid tot beleid wat onder meer gericht is op het verminderen van energie- en papierverbruik, de inkoop van milieuvriendelijke producten, stimulering van het gebruik van elektrische auto’s en de invoering van een ecologisch verantwoord reisbeleid voor alle medewerkers.

People

HVG Law biedt medewerkers alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen, te groeien en succesvol te zijn. Dat doen wij onder meer door maatschappelijke verantwoordelijkheid te integreren in onze interne opleidingstrajecten via de HVG Law School. Medewerkers krijgen hierdoor handvaten mee die hen helpen zich te ontwikkelen tot competente en sociaal vaardige individuen binnen de samenleving.

Het creëren van een gezonde werkomgeving voor onze werknemers draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.


Contactpersoon:

Jan Andringa
Tel.: +31 88 407 0312