Blogs & Corporate campagne

Blogs en inzichten vanuit een brede multidisciplinaire context: The Bigger Picture

Snel, inhoudelijk en actueel

Kort, helder en toepasbaar

Op HVG Law Blogs & visies treft u actuele blogs, video’s, infographics, analyses en interviews over de juridische dimensie van zaken doen.

We spreken met organisaties en ondernemers die te maken krijgen met impactvolle wetswijzigingen, innovatieve organisaties die een product of service aanbieden waar nog geen duidelijke wetgeving voor bestaat, maar ook ondernemers die hun ervaringen delen bij grote transacties, impactvolle reorganisaties, internationale herstructureringen et cetera. Successen, uitdagingen en misstappen worden uitgelicht.

Onze bloggers reageren dagelijks op actualiteiten, maken inhoudelijke ingewikkelde zaken visueel inzichtelijk en delen hun bevindingen uit de praktijk. Ze proberen die terug te brengen tot lessen waar organisaties iets aan hebben.

The Bigger Picture

Bestuurders, directeuren en ondernemers hebben veel aan hun hoofd. Veel onderwerpen vallen in de categorie ‘waan van de dag’: een mislukte levering die hersteld moet worden, een klant die onverwacht opstapt, een belangrijke presentatie, een sollicitatieprocedure.

 

Ook  zijn er de onderwerpen die bij het grotere plaatje van het besturen van een organisatie horen. Die verder gaan dan de zorgen van vandaag.

Goede bestuurders kunnen doorgaans goed relativeren, en weten de juiste keuzes op de juiste momenten te maken.

 

Maar als ze zich ergens zorgen over maken, waarover is dat dan?

 

HVG Law maakt onderscheid in vier ‘grotere’ thema’s die spelen voor bestuurders, directeuren, ondernemers of de CEO van organisaties waar we middels onze campagne verder op in gaan.

In een serie beschouwingen vanuit verschillende expertises verkent HVG Law onderstaande thema’s