Bijeenkomst fiscale en juridische actualiteiten voor zorginstellingen

Inschrijving tot 1 oktober 2019

Event

Uitnodiging

In de periode september t/m december 2019 organiseert EY een reeks van vier kosteloze themabijeenkomsten voor zorgorganisaties in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. UIteraard zijn geïnteresseerden van buiten deze regio ook van harte welkom.

Op dinsdag 8 oktober 2019 en donderdag 10 oktober 2019 vinden de tweede bijeenkomsten plaats in respectievelijk Den Haag en Amsterdam. Deze bijeenkomst staat in het teken van fiscale en juridische actualiteiten voor zorginstellingen. Advocaat Thari van den Berg (HVG Law) verzorgt deze dagen de juridische actualiteit.

We staan uiteraard ook stil bij Prinsjesdag. Daarnaast praten we u bij over andere relevante ontwikkelingen die zich in de afgelopen periode hebben voorgedaan op het gebied van btw, de overdrachtsbelasting, de vennootschapsbelasting en de loonheffing.

Ook wordt u bijgepraat over de (politieke) ontwikkelingen op het gebied van winstuitkering in de zorg, de ontwikkelingen op het gebied van de het wetsvoorstel Wet toetreding zorgaanbieders en relevante ontwikkelingen op het gebied van de inmiddels aangenomen Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018.


Het programma

14:45 uur   Inloop en ontvangst met koffie en thee

15:00 uur   Inhoudelijke sessie fiscale en juridische actualiteiten

16:45 uur   Afsluiting en aansluitend mogelijkheid tot netwerkborrel

Omdat de bijeenkomst kleinschalig van opzet is, biedt deze voor u bovendien een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s van andere zorginstellingen en ervaringen met elkaar te delen. Uiteraard lichten we de actualiteiten toe aan de hand van voorbeelden uit uw en onze praktijk.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door op één van onderstaande linken te klikken. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 oktober 2019. U kunt zich aanmelden tot één week voorafgaand aan de bijeenkomst. Deelname is kosteloos.

  • U kunt zich hier aanmelden voor 8 oktober 2019 in Den Haag
  • U kunt zich hier aanmelden voor 10 oktober 2019 in Amsterdam

Kent u anderen binnen uw organisatie die interesse hebben? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Locaties:

Dinsdag 8 oktober 2019

Kantoor Den Haag
Wassenaarseweg 80
2596 CZ Den Haag

Donderdag 10 oktober 2019

Kantoor Amsterdam
Antonio Vivaldistraat 150
1083 HP Amsterdam

Details

Datum

dinsdag 8 oktober 2019

Tijd

14:45 uur

Locatie

Den Haag

Schrijf nu in

Interesse in deelname aan dit event? We verwelkomen u graag!

Schrijf nu in

Vragen over dit event? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op