HVG Logo

Silvia Aantjes

Advocaat

Praktijkgebied

Silvia Aantjes-Hubers maakt deel uit van de praktijkgroep Mergers & Acquisitions in Rotterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures en private equity gerelateerde transacties.

Expertise/Credentials

Silvia adviseert middelgrote en grote (beursgenoteerde) nationale en multinationale ondernemingen op het gebied van vennootschapsrecht. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van overnames en due diligence projecten voor zowel kopers als verkopers en is betrokken geweest bij een groot aantal aandelen- en activa transacties in diverse bedrijfstakken. Haar expertise bestaat onder meer uit advisering omtrent vennootschapsrechtelijke aspecten, opstellen van contracten en onderhandelen van juridische voorwaarden en bepalingen in diverse transacties.

Aanvullende informatie

Silvia is in 2007 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Nederlands recht. In 2014 heeft Silvia de post-doctorale opleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht van de Grotius Academie succesvol (cum laude) afgerond.

Silvia werkt sinds 1 augustus 2018 bij HVG Law. Voor die tijd is zij 9 jaar werkzaam geweest als advocaat bij NautaDutilh.