"Daar het financieel toezichtrecht voortdurend in beweging is, is het voor financiële instellingen een uitdaging om compliant te blijven waar ik onze cliënten graag mee help."

Nathalie Dinkgreve

Advocaat

Nathalie Dinkgreve

Nathalie Dinkgreve

Financial services / Amsterdam

Achtergrond

Nathalie is werkzaam binnen de Expertise group Financial services. Verder maakt Nathalie deel uit van FSO: een internationale financiële serviceline van EY, die zich breed inzet ter ondersteuning van financiële instellingen, waaronder pensioenuitvoerders, banken en verzekeraars.

Expertise

Nathalie houdt zich met name bezig met de consequenties van (toekomstige) regelgeving voor financiële instellingen. Zij heeft tevens ervaring op het gebied van regelgeving ter voorkoming van witwassen en op het gebied van sancties, governance en integriteitszaken. Ze maakt daarnaast deel uit van het compliance team voor diverse pensioenfondsen.

Aanvullende informatie

Nathalie is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als afstudeerrichting Privaatrecht. Hierna heeft zij twee jaar (pre-Brexit) bij een Big4 in Londen gewerkt waar zij ervaring heeft opgedaan in het procesrecht omtrent Europeesrechtelijke zaken van (inter)nationale financiële instellingen.Contact information

nathalie.dinkgreve@hvglaw.nl +31 6 21 25 11 54