"Of u nu een bedrijf koopt of verkoopt; een overdracht heeft altijd ingrijpende gevolgen."

Marita Contant

Kandidaat-notaris

Marita Contant

Marita Contant

Corporate M&A | Civil Law Notaries | Amsterdam

Achtergrond

Marita is kandidaat-notaris en sinds 2015 werkzaam in het vennootschapsrecht. Als Manager maakt zij onderdeel uit van de expertise Corporate M&A.

Expertise

Marita heeft ruime ervaring in het notariële vennootschaps- en ondernemingsrecht. Zij richt zich met name op M&A transacties en (internationale) herstructureringen en reorganisaties.

Ook adviseert en begeleidt Marita (multi)nationale ondernemingen op het gebied van diverse vennootschapsrechtelijke onderwerpen, zoals corporate governance, bestuurdersaansprakelijkheid, het opzetten van ondernemingsstructuren, het structureren van joint ventures, alsmede het implementeren van (grensoverschrijdende) fusies, splitsingen en omzettingen.

Aanvullende informatie

Marita is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een Master Notarieel Recht en een Master Fiscaal Recht behaald. In 2018 heeft Marita de Beroepsopleiding Notariaat van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) afgerond.

Voordat Marita zich aansloot bij HVG Law, is zij zes jaar werkzaam geweest binnen de ondernemingsrechtpraktijk van DLA Piper in Amsterdam. Gedurende deze periode heeft zij tijdelijk op het kantoor van DLA Piper in New York gewerkt.Contact information

marita.contant@hvglaw.nl +31 6 55 44 21 93