"Hoe gaat uw organisatie om met de potentiele risico’s van nieuw opkomende technologieën?"

Lukas Willinge

Advocaat

Lukas Willinge

Lukas Willinge

Digital, Cyber & Privacy / Amsterdam

Achtergrond

Lukas is sinds 2019 advocaat-stagiair en is zijn carrière begonnen bij HVG Law binnen de praktijkgroep Digital, Cyber & Privacy. Lukas houdt zich met name bezig met IT-contracten en Data Protection.

Expertise

Lukas werkt samen met verschillende specialisten op het gebied van privacy en cyber en adviseert bij het naleven van (toekomstige) wetgeving op deze gebieden, zoals de AVG en de nieuwe Cybersecurity wet. Hij adviseert cliënten op het gebied van gegevensbescherming, assisteert bij het beschermen en commercialiseren van ICT-oplossingen en heeft een grote interesse in de regulatie van opkomende disruptieve technologieën zoals Blockchain en Artificial Intellige.

Aanvullende informatie

Lukas heeft in 2017 het Master’s Programma Law & Economics van de Universiteit Utrecht afgerond. In 2018 heeft hij tevens aan de Universiteit Utrecht een Masterclass Europees Recht afgerond. Begin 2019 is Lukas Cum Laude afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar hij de afstudeerrichting Internet, IE & ICT heeft gevolgd.Contact information

lukas.willinge@hvglaw.nl +31 6 55 44 21 74