"Wij helpen u om het maximale rendement uit uw onderneming te halen."

Lorijn Kooij

Advocaat

Lorijn Kooij

Lorijn Kooij

Finance law / Amsterdam

Achtergrond

Lorijn is werkzaam in de expertise Finance Law. Dit team is gespecialiseerd in Nederlandse en internationale financieringstransacties, financiële herstructureringsprojecten, zekerheden en cash management producten. Lorijn opereert in een internationale en interdisciplinaire context.

Expertise

Lorijn houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen en beoordelen van, en het adviseren over, lenings- en zekerheidsdocumentatie bij (her)financieringstransacties. Ook beoordeelt zij regelmatig andersoortige documentatie zoals cashpool overeenkomsten.

Lorijn heeft daarnaast veel ervaring met internationale financiële herstructureringstransacties. In deze transacties stuurt Lorijn advocaten in verschillende jurisdicties aan.

Lorijn is ervaren in het opstellen van legal opinions en het beoordelen van de bijbehorende documentatie.

Lorijn is aangesloten bij EYnovation. In deze rol geeft zij samen met andere EY disciplines die zijn aangesloten bij EYnovation advies aan (snel)groeiende ondernemers van startups en scaleups.

Aanvullende informatie

Lorijn is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de studierichting privaatrecht. Zij heeft een minor gevolgd aan de Freie Universitӓt in Berlijn.

Lorijn is sinds oktober 2017 in dienst bij HVG Law en is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten sinds februari 2018.

HVG Law is lid van de Loan Market Association (LMA).Contact information

lorijn.kooij@hvglaw.nl +31 6 29 08 45 13