"Compliant zijn met wet- en regelgeving is een must voor elke onderneming. "

Katinka Becker

Advocaat

Katinka  Becker

Katinka Becker

Corporate restructuring / Amsterdam

Achtergrond

Katinka Becker is werkzaam op het gebied van Financieel recht binnen de praktijkgroep Pensions & Financial services.  Zij houdt zich onder meer bezig met de advisering omtrent financiële contracten, vermogensbeheer, financieringstransacties en financiële toezichtregelgeving, alsmede met compliance vraagstukken. Daarnaast adviseert zij over het verlenen van betaaldiensten (o.a. PSDII). Katinka maakt deel uit van FSO: een internationale financiële service line van EY, die zich breed inzet ter ondersteuning van financiële instellingen.

Expertise

Katinka adviseert in het bijzonder banken, vermogensbeheerders en betaaldienstverleners. Daarnaast adviseert zij marktpartijen die te maken krijgen met nieuwe financieel rechtelijke wet- en regelgeving op het gebied van consumentenkrediet en betaaldiensten.

Aanvullende informatie

Katinka is afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, richting Ondernemingsrecht en Insolventie. Tijdens haar studie heeft zij een semester in Shanghai gestudeerd aan de East China University for Political Science and Law. Katinka is sinds juni 2017 in dienst bij HVG Law.Contact information

katinka.becker@hvglaw.nl +31 6 55 44 21 27