"Compliant zijn met wet- en regelgeving is een must voor elke onderneming. "

Katinka Becker

Advocaat

Katinka  Becker

Katinka Becker

Corporate restructuring / Amsterdam

Achtergrond

Katinka is sinds juni 2017 in dienst bij HVG Law. Ze is werkzaam binnen de expertise Corporate restructuring en richt zich voornamelijk op nationaal en internationaal ondernemingsrecht zoals het begeleiden en implementeren van (internationale) reorganisatie- en financierings-projecten en met advisering op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht. Zij maakt deel uit van de Japanese Business Services Group en het Asia Business Center van HVG Law/EY in Nederland.

Expertise

Katinka is gespecialiseerd in nationale en internationale herstructurerings-projecten (waaronder post fusie en overname reorganisaties en rechts-persoon rationalisaties), alsmede in het opstellen van commerciële contracten en algemene advisering op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht.

Ze is ervaren in het adviseren van cliënten wereldwijd inzake internationaal bedrijfs- en ondernemingsrecht in een multi disciplinaire context.

Daarnaast heeft ze ruime ervaring als juridisch adviseur met betrekking tot de haalbaarheid en implementatie van internationale herstructurerings-projecten.

Aanvullende informatie

Katinka is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden, richting ondernemingsrecht en insolventie.

Tijdens haar studie heeft zij een semester in Shanghai gestudeerd aan de East China University for Political Science and Law.Contact information

katinka.becker@hvglaw.nl +31 6 55 44 21 27