Nominatie Legal Woman of the Year 2019

Nicolette Opdam

News

HVG Law Partner Nicolette Opdam is genomimeerd voor de Legal Woman of the Year 2019 verkiezing.

De Legal Woman of the Year is in het leven geroepen door Stichting Legal Women om uitmuntend talent uit te lichten. De verkiezing bestaat uit een voortraject waarna de zes genomineerde finalisten op de website toelichten waarom nu juist zij gekozen moeten worden als Legal Woman. Hierna kan op een van de 6 genomineerden worden gestemd. De drie genomineerden met de meeste stemmen worden op 15 november 2019 bekend gemaakt. Aan hen wordt gevraagd een korte pitch van ca 2 minuten te houden op 28 november 2019.

Van 28 oktober 2019 t/m 15 november 2019 kan er worden gestemd op de door de jury gekozen genomineerden. Klik verder en breng uw stem uit op Nicolette Opdam!

Van 28 oktober 2019 t/m 15 november 2019 kan er worden gestemd op de door de jury gekozen genomineerden. Klik hier en breng uw stem uit op Nicolette Opdam!