HVG Logo

Webinar: werken met zzp-ers – waar staan we nu?

Op 25 april aanstaande vindt van 12:30 tot 13:30 uur het webinar “Werken met zzp-ers – waar staan we nu? ” plaats.

Wet DBA (maar dan zonder handhaving, behalve bij kwaadwillendheid), Wet aanpak schijnconstructies, Wet arbeidsmarkt in balans: in de afgelopen periode zijn er veel wetten voorgesteld of zelfs al aangenomen met betrekking tot inhuur van derden. En één ding weten we zeker: er komt nog veel meer aan.

Reden genoeg om stil te staan bij de stand van zaken op dit moment. Wat kan wel, en wat kan niet? Wat betekent ‘kwaadwillendheid’? Wat heb ik aan een modelovereenkomst van de Belastingdienst en lost dat echt alles op? En als ik het fiscaal goed regel, ben ik dan ook arbeidsrechtelijk helemaal klaar?

Tijdens dit webinar, dat u wordt aangeboden door de EY Tax Academy en HVG Law, wordt u bijgepraat door Huub van Osch, arbeidsrechtadvocaat, en Jan-Bertram Rietveld, loonbelastingspecialist. Zij zetten in 60 minuten, de stand van zaken voor u op een rij en vertellen vanuit hun rijke ervaring wat te doen en wat niet te doen.

Doelgroep
Alle ondernemers en instellingen die werken met zzp-ers, freelancers, zelfstandige opdrachtnemers, de juridische afdeling, de tax afdeling, de payroll, HR en de afdeling inkoop.

Stel uw vragen aan de experts
Tijdens het webinar, onder leiding van mr. Paul Bartelings, kunt u direct vragen stellen aan deze experts:

  • mr. Huub van Osch: Arbeidsrecht
  • mr. Jan-Bertram Rietveld: Loonbelasting en sociale verzekeringen

We proberen alle vragen tijdens het webinar te beantwoorden. Indien dit niet lukt, dan nemen we daarna nog per e-mail contact op.

Aanmelden
Aanmelden voor het webinar kan via deze link.