HVG Logo

EYe on Pensions

Op dinsdag 7 mei 2019 organiseert HVG Law in samenwerking met EY het seminar EYe on Pensions in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

Thema & sprekers
Het thema van dit jaar is “Soft controls”. Cultuur en gedrag beïnvloeden menselijk handelen en de dynamiek in een groep. Het besef dat gedrag en cultuur grote invloed kunnen hebben op het risicoprofiel van een pensioenfonds is sterk gegroeid. Een gezonde cultuur met het juiste menselijke gedrag is dus zeer belangrijk. Maar hoe richt u zo’n cultuur op een praktische en werkbare manier in?

De sprekers die een inleiding op dit thema verzorgen zijn:

  • Femke de Vries (Senior Partner bij &Samhoud en Hoogleraar Toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Martin Buitenhuis (Senior Manager Board & Governance Services bij EY).
  • Wijnand Nuijts (Afdelingshoofd Toezicht bij DNB) deelt deze middag tevens zijn ervaringen (do’s en dont’s) over cultuur en gedrag vanuit De Nederlandsche Bank.

Uiteraard praten wij u ook graag bij over een aantal andere actuele zaken op pensioengebied.

Programma
De ontvangst is vanaf 13:30 uur. Het officiële programma begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur waarna we afsluiten met een informele borrel.

Locatie
Kasteel De Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan dit seminar, dan kunt u contact opnemen via e-mail met Mandy van der Loo, of telefonisch op nummer (0)88 407 4137.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 7 mei a.s. in Wassenaar!