HVG Logo

Schrijf je nu in! HVG Law Masterclass New York – 8 t/m 12 mei 2019

Hoe hoog reikt jouw talent?

Jaarlijks organiseert HVG Law een onvergetelijke masterclass naar New York: the city that never sleeps. De HVG Law Masterclass is een uitdaging, en niet zomaar één. Dit jaar zal de masterclass van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei 2019 plaatsvinden. Meld je nu aan!

Tijdens de Masterclass in New York werk je met een team van twaalf topstudenten en vijf advocaten/notarissen aan een grote case op onze Dutch Desk in New York. De Masterclass valt samen met de International Tax Challenge van EY Tax. Je ontmoet dus ook onze fiscalisten en collega’s van EY én je ontdekt wat onze samenwerking met EY Tax inhoudt. Je doet ervaring op in verschillende rechtsgebieden en wij dagen jou uit om buiten de kaders te denken. Maar deze uitdaging betekent ook de competitie aan durven gaan. Je soft skills, teamwork én juridisch talent worden op de proef gesteld. Daarnaast maak je op informele wijze kennis met ons kantoor en onze mensen én gaan we New York intens beleven. In de aanloop naar het vertrek richting New York zullen twee kick-off middagen plaatsvinden op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Zo leer je niet alleen je teamleden beter kennen, maar krijg je ook een goed beeld van onze kantoren in Nederland.

Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars student Nederlands of Notarieel recht en durf jij deze uitdaging aan? Meld je dan aan vóór donderdag 28 februari 2019 via het online sollicitatieformulier. Om je sollicitatie compleet te maken, dien je de volgende documenten te uploaden:

motivatiebrief;
CV;
– eventuele stagebeoordelingen;
cijferlijsten (bachelor en master).

Zorg ervoor dat alle stukken compleet zijn, incomplete sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Beantwoord in je motivatiebrief in ieder geval onderstaande vragen.

1. Waarom solliciteer jij voor de HVG Law Masterclass naar New York?
2. Hoe ben jij in aanraking gekomen met HVG Law?
3. Wanneer verwacht je af te studeren?
4. Wanneer heb jij ruimte voor een student-stage of werkstudentschap?
5. Naar welke praktijk gaat jouw interesse uit?

Het selectieproces bestaat uit een eerste schriftelijke ronde waarin we kijken naar je CV, motivatiebrief en cijferlijsten. De tweede ronde betreft een capaciteiten- en persoonlijkheidstest. De derde en laatste ronde is een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 maart (Rotterdam) en vrijdag 15 maart (Amsterdam). Alle rondes succesvol doorlopen? Dan ga jij met ons mee naar New York!

Meld je direct aan voor de HVG Law Masterclass naar New York via deze link!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Ammarens Lijcklama à Nijeholt via 06-21252868 of via ammarens.lijcklama@hvglaw.nl.

Lukt het niet je stukken te uploaden via ons systeem? Neem dan contact op met Ammarens (zorg wel dat alles compleet is).