HVG Logo

Masterclass New York – 8 t/m 12 mei 2019

Hoe hoog reikt jouw talent?
Jaarlijks organiseert HVG Law een onvergetelijke masterclass naar New York: the city that never sleeps. De HVG Law Masterclass is een uitdaging, en niet zomaar één. Dit jaar zal de masterclass van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei 2019 plaatsvinden.
Tijdens de Masterclass in New York werk je met een team van twaalf topstudenten en vijf advocaten/notarissen aan een grote case op onze Dutch Desk in New York. De Masterclass valt samen met de International Tax Challenge van EY Tax. Je ontmoet dus ook onze fiscalisten en collega’s van EY én je ontdekt wat onze samenwerking met EY Tax inhoudt. Je doet ervaring op in verschillende rechtsgebieden en wij dagen jou uit om buiten de kaders te denken. Maar deze uitdaging betekent ook de competitie aan durven gaan. Je soft skills, teamwork én juridisch talent worden op de proef gesteld.