M&A Symposium 2017

  • Share

Waar wordt echte M&A waarde gerealiseerd? En wat is het verschil tussen “buy & build” praktijken door familiebedrijven, beursgenoteerde organisaties, corporaties en private equity? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens het jaarlijkse M&A Symposium op maandag 6 maart 2017 met als thema "Glamour versus Value".

Sprekers

Het ervaren panel bestaat uit de volgende personen:

  • John Fentener van Vlissingen is oprichter van BCD Group, een toonaangevend bedrijf met USD 25 miljard omzet in de reisindustrie.
  • Pieter van Oord is CEO van baggeraar Van Oord. Het familiebedrijf heeft verschillende andere grote bagger- en waterbouwbedrijven overgenomen, zoals de offshore divisie van Ballast Nedam en recent het Duitse Bilfinger Marine & Offshore Systems.
  • Marguerite Soeteman-Reijnen is voorzitter van AON Holding, de houdstermaatschappij van het wereldwijd opererende verzekeringsbedrijf AON, dat door de jaren heen honderden bedrijven heeft overgenomen.
  • Ben Verwaayen is actief in Private Equity. Als voormalig topman van British Telecom, Alcatel-Lucent en KPN wordt hij gezien als het belangrijkste exportproduct van de Nederlandse managementschool.
  • Panelleider is Jan Peter Balkenende, voormalig minister president. Als hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam doceert hij "Governance, Institutions & Internationalisation".

Deelnemers

Het symposium is een inspirerend netwerk event voor sleutelfiguren bij fusies en overnames. Deelnemers zijn CEO, CFO of Head M&A/Tax/Legal uit een breed scala aan organisaties.

Locatie/tijd

Het event vindt plaats in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar van 15.30 uur – 19.00 uur (Inclusief netwerkborrel).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Matthijs Driedonks, 088-407 0408.