HVG Law - Groeimarkten

Groeimarkten

Ondernemen buiten de landsgrenzen

Ondanks de veranderingen als gevolg van recente ontwikkelingen zoals het Brexit en de uitkomst van de presidentiële verkiezing van de V.S., laten de markten in Azië, Afrika en Oost-Europa nog steeds een sterke en snelle groei zien.

Deze ontwikkelingen bieden ondernemingen veel kansen maar tegelijkertijd zijn er ook valkuilen. Voor ondernemingen die buiten de landsgrenzen zaken willen doen, is professionele juridische ondersteuning en begeleiding dan ook van essentieel belang.

IIn samenwerking met EY Tax ondersteunen wij Nederlandse ondernemingen die de ambitie hebben hun activiteiten naar met name Azië uit te breiden hierin te begeleiden. Tevens begeleiden wij ondernemingen uit Azië met investeringen in of via Nederland, dan wel zaken doen met Nederlandse partners.

Wij bieden cliënten een integraal advies aan waarbij wij niet alleen focussen op de juridische aspecten maar desgewenst, door onze samenwerking met EY Tax, ook de fiscale en financiële aspecten betrekken in ons advies. Zo krijgen cliënten een compleet en helder inzicht in de haalbaarheid van hun uitbreidingsplannen.

Hieronder leest u meer over onze dienstverlening:

Handelsakkoord EU en Japan

Dr. Willem Visser ’t Hooft is uitgenodigd om bij BNR nieuwsradio verslag te doen van het op handen zijnde nieuwe handelsakkoord tussen de EU en Japan."Dit is goed nieuws voor de handel tussen Japan en Nederland en zal ook op de HVG Law Japan praktijk een positieve invloed uitoefenen."
Bekijk het interview