Hoe hoog reikt jouw talent?

HVG Law Masterclass New York, 18 t/m 22 april 2018

  • Share

Zonder uitdagingen geen groei. Uitdagingen zorgen ervoor dat jij je grenzen verlegt en je talent verder ontwikkelt. Als mens én als professional.

Laat zien wat jij in huis hebt tijdens de HVG Law Masterclass in New York

De HVG Law Masterclass is niet zomaar een uitdaging. Met een groep van twaalf topstudenten en vijf advocaten/notarissen ga je werken aan een case op ons kantoor aan Times Square. Een case die alles vraagt van het team, je uithoudingsvermogen en natuurlijk jouw talent. Je wordt getest op inzicht en sportiviteit – hierdoor haal je in korte tijd het beste uit jezelf en je teamgenoten.

Je gaat onze collega’s ontmoeten die werken op de Dutch Desk in New York en jou alles kunnen vertellen over de internationale mogelijkheden van werken bij HVG Law. Uiteraard is een bezoek aan The Big Apple niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te bezoeken. Daar maken we dus tijd voor.

Inschrijven

Houd de website en onze social media in de gaten voor de volgende editie van de Masterclass. Ieder jaar gaan de inschrijvingen rond december open voor eind bachelor- en masterstudenten Rechtsgeleerdheid / Notarieel recht.


Lees hieronder de ervaringen van deelnemers van voorgaande edities!

Max Wekker, werkstudent bij HVG Law en deelnemer in 2017
“In april 2017 heb ik deelgenomen aan de Masterclass van HVG Law in New York. Voor een week word je meegezogen in het bruisende leven in New York City en krijg je een goede indruk van de internationale praktijk van HVG Law. Na overdag aan een uitdagende overname casus te hebben gewerkt, werden ‘s avonds de successen gevierd in de meest extravagante restaurants & bars van New York. Voor mij persoonlijk was het de ideale manier om in korte tijd de sfeer die bij HVG Law heerst te ervaren en kennis te maken met het werk van een advocaat bij HVG Law. De open sfeer en enthousiaste medewerkers hebben voor mij de doorslag gegeven om na de Masterclass als werkstudent bij HVG Law aan de slag te gaan. Ik kan het iedere ambitieuze rechtenstudent aanraden zich voor de Masterclass in te schrijven!”

Pieter van Muijen, advocaat bij HVG Law en deelnemer in 2017
“‘Work Hard, Play Hard’ was bij uitstek het motto van de Masterclass naar New York. Waar je ’s ochtends al vroeg op het kantoor aan Times Square zit te zwoegen op een uitdagende casus, is het middag en avond (en nacht) programma ook zeker een uitdaging. Een leerzame, maar vooral leuke week die je een goed beeld geeft van wat je te wachten staat als advocaat bij HVG Law. Als het zou mogen zou ik me zeker weer inschrijven!”

Jeannet van Vleuten, advocaat bij HVG Law en deelnemer in 2015
"De Masterclass van HVG Law in New York City: niet voor niets 'the city that never sleeps', want aan slapen kom je nauwelijks toe. Het is een goede mix tussen inhoudelijke- en niet-inhoudelijke activiteiten en laat duidelijk zien dat werk en plezier binnen HVG Law hand in hand gaan. Binnen een week krijg je een goed beeld van de (internationale) praktijk, de werkwijze en de mensen binnen de organisatie. Een aanrader voor iedere ambitieuze rechtenstudent!"