• Share

HVG Law App

De HVG Law App houdt u op de hoogte van belangrijke, vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends

De HVG Law App houdt u op de hoogte van belangrijke, vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends.

De HVG Law App is opgebouwd uit de volgende vijf items:

  • Over HVG Law: Hier vindt u alle informatie over onze 5 vestigingen in Nederland, met de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen of een routeplanner naar een van onze vestigingen te starten. Ook vindt u hier informatie over onze kantoren in Brussel, New York en Londen.
  • Advocaten en Notarissen: In deze directory vindt u gemakkelijk onze advocaten en notarissen en biedt de App u de mogelijkheid direct contact met hen op te nemen via telefoon, SMS of e-mail.
  • Nieuws: Dit item houdt u op de hoogte van belangrijke, vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends door middel van pushberichten. Zijn er relevante juridische ontwikkelingen? Wij brengen u op de hoogte door middel van een Law Alert.
  • Media: Hier treft u een overzicht van al onze publicaties, Law Alerts, nieuwsbrieven, Holland Lawyers en Holland Law Series.
  • Events: Op regelmatige basis organiseren wij evenementen of seminars voor cliënten op verschillende vakgebieden. In dit item vindt u informatie over het programma en de sprekers van deze evenementen en kunt u zich via de App gemakkelijk aanmelden.
  • Carrière: Hier vinden zowel starters als young professionals vacatures, informatie over stages en over onze Masterclass New York.

HVG Law App

HVG Law AppDe HVG Law App houdt u op de hoogte van belangrijke, vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends.

Download deze app via de iTunes store.
Bekijk & bookmark ook de HVG Law Web App nu op je smartphone of tablet via: m.hollandlaw.nl.

Vragen of feedback?

HVG Law App - QR CodeScan de code hiernaast met uw iPhone om de HVG Law app meteen op uw telefoon te downloaden.